در روز چهارم المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور چه گذشت؟

۲۳ تیر ۱۴۰۱ | ۱۷:۱۲ کد : ۱۷۲۲۴ اخبار تصویری

رقابت‌های المپیاد دانشجویان کشور در بخش دختران به میزبانی دانشگاه تبریز در حال برگزاری است و در چهارمین روز از این المپیاد شرکت کنندگان‌ در ۲ رشته ورزشی به رقابت‌ پرداختند.

بسکتبال
نتایج بازی های روز چهارم رقابت های بسکتبال دختران المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه تبریز
شهید بهشتی ۳۷ _ الزهرا (س) ۵۶
اصفهان ۸۹ _ غیر انتفاعی زند شیراز ۵۹
بوعلی سینا همدان ۶۲ _ فردوسی مشهد ۴۴
پیام نور آذربایجان شرقی ۶۹_ رازی ۳۷

بر این اساس تیم های؛ الزهرا، اصفهان، بو علی سینا همدان، پیام نور آذربایجان شرقی موفق شدند به جمع چهار تیم برتر مسابقات راه پیدا کنند.
همچنین تیم های،؛ شهید بهشتی، غیر انتفاعی زند شیراز، فردوسی مشهد و رازی برای رتبه های پنجم تا هشتم رقابت خواهند کرد.

والیبال
نتایج بازی های روز چهارم رقابت‌های والیبال دختران المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه تبریز
مازندران ۲_ غیر انتفاعی زند شیراز صفر
 شهید چمران اهواز صفر_ بوعلی سینا همدان ۲
الزهرا (س) ۲_ لرستان صفر
پیام نور اصفهان ۲_ ارومیه صفر
تیم های الزهرا، بو علی سینا همدان، تهران، غیر انتفاعی زند شیراز، تبریز، باهنر کرمان، پیام نور اصفهان و مازنداران به مرحله حذفی راه پیدا کردند.
رقابت های والیبال دختران المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور (پنجشنبه) در مجموعه مرحله حذفی قرار گرفته و تیم ها به رقابت‌ می‌پردازند.

فوتسال
رقابت های فوتسال نیز با حضور ۱۲ تیم آغاز شد و پس از پایان دور گروهی ۸ تیم موفق شدند به مرحله حذفی راه پیدا کنند.
بر این اساس تیم های؛ تبریز، تهران، علامه طباطبایی، شهید چمران اهواز، فردوسی مشهد، شیراز، فنی و حرفه‌حرفه‌ای مازندران و ایلام در مرحله حذفی به رقابت‌ خواهند پرداخت.