بسکتبال/ سرمربی تیم دانشگاه تبریز: کوارتر آخر ورق را برگرداندیم

۳۱ تیر ۱۴۰۱ | ۲۰:۴۵ کد : ۱۷۵۲۳ اخبار تصویری

ولی اسرافیلی سرمربی بسکتبال دانشگاه تبریز می گوید در کوارتر آخر توانسته اند نتیجه را به سود خود کنند.

به گزارش واحد خبر کمیته رسانه المپیاد پانزدهم، ولی اسرافیلی در مورد سطح بازی در رقابت با امام خمینی (ره) قزوین گفت: بازی پایاپایی در ست کوارتر داشتیم ولی در کوارتر آخر خوب شروع کردیم و توانستیم با پنج خطایی کردن بازیکنان بر بازی مسلط شویم و از ضد حمله‌های خود نتیجه‌‌ی مثبتی بگیریم.

وی ادامه داد: به عنوان تیم دوم صعود می‌کنیم. امیدوارم در مرحله‌ی حذفی بازی خوبی داشته باشیم.

وی در پایان گفت: بازی دیروز با استرس آغاز شد ولی توانستیم تا کوارتر سه خوب پیش رویم ولی چون بعضی از بچه‌های ما مصدوم هستند روی نیمکت بازیکن خوبی نداریم مخصوصا تعویضی های خوبی نداریم به همین دلیل بازیکنانی که خسته می‌شوند یا پنج خطایی می‌شوند برای آنها جایگزین خوبی نداریم.