اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  آذربایجان شرقی

المپیاد نقطه عطف بازگشت شور و نشاط به دانشگاه ها بود

مراسم اختتامیه المپیاد فرهنگی ورزشی دختران دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار شد.

المپیاد نقطه عطف بازگشت شور و نشاط به دانشگاه ها بود

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، حسین امامعلی‌پور در آئین اختتامیه پانزدهمین المپیاد فرهنگی‌ ورزشی دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در دانشگاه تبریز اظهار کرد: این المپیاد نقطه‌ی عطفی از بابت بازگشت شور و نشاط به دانشگاه‌ها بعد از فروکش کردن ویروس کرونا بود و از تاریخ ۱۴ فروردین ماه و با آغاز مسابقات انتخابی تیم‌ها و سپس انتخابی مناطق جنب و جوش خاصی در دانشگاه‌های کشور ایجاد شد و از نظر ما همه‌ی شرکت کنندگان در این المپیاد قهرمان هستند.

وی ادامه داد: در کنار المپیاد، استارت آپ‌های ورزشی را نیز برگزار کردیم و همزمان با افتتاحیه این المپیاد، اختتامیه استارت اپ‌ها نیز برگزار شد و در جریان این نمایشگاه حدود ۷۰ اثر استارت آپی ورزشی ارسال شد و هدف ما این بود که در راستای تحقق شعار سال، دانش بنیان بودن ورزش را نشان دهیم.

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز و سرپرست کل المپیاد در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه المپیاد پانزدهم المپیاد سبز بود، خاطرنشان کرد: معمولا در همه‌ی المپیاد‌ها برای اطلاع رسانی نتایج، اطلاعیه‌ها از کاغذ استفاده می‌شود ولی ما در این المپیاد حتی از یک کاغذ برای اطلاع رسانی استفاده نکردیم و همه‌ی اطلاعیه‌ها و نتایج از طریق سایت و اپلیکیشن ویژه‌ی المپیاد اعلام شد.

وی با اشاره به آغاز آماده‌سازی دانشگاه تبریز از ۱۵ فروردین ماه سالجاری، یادآور شد: تمامی دانشگاه‌ها از دوسال قبل برای آماده‌سازی دانشگاه آماده می‌شوند اما ما در این مدت کوتاه با کار و تلاش جهادی همه‌ی کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه و با کمک‌های مسئولین استانی دانشگاه را برای میزبانی از المپیاد آماده کردیم و افتخار ما میزبانی از دانشجویان ورزشکاری بود که تعداد زیادی از آنان ملی پوش و المپیکی بودند.

انتهای پیام/60017/م

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

پر بحث ترین ها