گزارش روز دوم المپیاد ورزشی دانشجویان پسر کشور/طوفان شن در المپیاد تبریز/ نبض بسکتبال دانشجویی در جدال تهران و مازندران

در دومین روز از رقابت‌های المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر  کشور به میزبانی تبریز، تیم‌ها در ۷ رشته به رقابت‌ پرداختند.
به گزارش واحد خبر کمیته رسانه المپیاد پانزدهم، مسابقات المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور در بخش پسران در دومین روز برگزاری، شنبه (31 تیر ماه) تیم‌ها در رشته‌های مختلف تیمی و انفرادی به رقابت‌ پرداختند.

نتایج مسابقات روز دوم المپیاد:

فوتسال
 نتایج بازی‌های روز دوم رقابت های فوتسال پسران المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه تبریز:
پیام نور قم 1 - غیرانتفاعی خیام 4
ارومیه 0 - ایلام 0
مازندران 2 - اصفهان 4
تبریز 1 - تربیت دبیر شهید رجایی 2

بسکتبال

نتایج بازی‌های روز دوم رقابت های بسکتبال پسران المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه تبریز:
شیراز 59 -  کردستان 54
تهران 89 – مازندران 85
فردوسی مشهد 78 – ارومیه 45
تبریز 50 -  بین المللی امام خمینی(ره) قزوین 40

تنیس روی میز
نتایج بازی‌های روز دوم رقابت های والیبال پسران المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه تبریز:
پیام نور گیلان 2 - شهید چمران 0
تهران 2 - شهرکرد  0
ولیعصر (عج) رفسنجان 2 -  لرستان 1
تبریز 2 – شهیدچمران اهواز 0

بدمینتون

مسابقات بدمینتون المپیاد دانشجویان کشور با درخشش دانشگاه هاتف سیستان و بلوچستان و حذف میزبان و تهران همراه بود.
با پایان دور مقدماتی مسابقات بدمینتون دانشجویان پسر کشور در تبریز، تیم‌های کردستان، علم و صنعت، هاتف سیستان و بلوچستان، تهران، شیراز، زنجان، قم و گیلان به مرحله حذفی صعود کردند.
شگفتی دور مقدماتی حذف دانشگاه تبریز و فردوسی مشهد بود.
در مرحله یک چهارم نهایی هم دانشگاه های تیم های گیلان، قم، هاتف سیستان و بلوچستان و شیراز به مرحله نیمه نهایی صعود کردند. حذف تیم های زنجان و تهران در این مرحله از شگفتی دیگر مسابقات بود. تیم زنجان توسط هاتف سیستان و بلوچستان حذف و شیرازی ها هم تهران را از رسیدن به مرحله نیمه نهایی محروم کردند
اما اوج بازی های مرحله نیمه نهایی جایی بود جایی که تیم شگفتی ساز هاتف سیستان و بلوچستان 3 بر یک گیلان را مغلوب و به دیدار نهایی صعود کرد و شیراز هم 3 بر صفر قم را شکست داد.

بدین ترتیب تیم های قم و گیلان به مقام سومی مشترک دست یافته و تیم‌های هاتف سیستان و بلوچستان و شیراز برگزار کننده فینالی هستند که کمتر کسی پیش بینی حضور آنها را در دیدار نهایی می کرد.

تیراندازی

این مسابقات در بخش انفرادی و تیمی تفنگ بادی برگزار و به اتمام رسید و رقابت‌های تپانچه بادی نیز آغاز شد که نتایج نهایی آن به شرح زیر است:
تیمی تفنگ بادی:
مقام اول: اصفهان
مقام دوم: تهران
مقام سوم: علم و صنعت ایران

انفرادی تفنگ بادی:
مقام اول: امیرمحمد نکونام از جامع علمی کاربردی
مقام دوم: مهیار صداقت از شهیدبهشتی تهران
مقام سوم: علی رضایی از کاشان
در مجموع ۶۰ تیر شلیک شده در راند اول تپانچه بادی، علیرضا میرزایی از تهران با مجموع امتیاز ۵۶۰ رتبه نخست، امین مالوف از فردوسی مشهد با مجموع ۵۳۰ امتیاز رتبه دوم و محمد صادق قادری از اصفهان با امتیاز ۵۲۳ رابه سوم را به دست آورد.
هم‌چنین در مجموع ۶۰ تیر شلیک شده در راند دوم تپانچه بادی، مهدی تندری از شهید رجایی با مجموع امتیاز ۵۷۰ رتبه نخست، سید پدرام دانشور از تبریز و آرمین یاوندی از ایلام با امتیاز  ۵۲۵ به صورت مشترک رتبه دوم و مسعود نوروزی از اصفهان با مجموع ۵۱۷ امتیاز رتبه سوم را به دست آورد.

تکواندو
با برگزاری رقابت های اوزان زوج تکواندو، نفرات برتر حاضر در این مسابقات مشخص شدند.
وزن ۵۸-:
مقام اول:  امیرحسین دوستدار (دانشگاه صنعتی همدان)
مقام دوم:  سیدمحمدرضا قریشی (دانشگاه شیراز)
مقام سوم مشترک:  امیرعلی دعاگویان ( دانشگاه فنی و حرفه‌ای مازندران) و امیرسالار امیری فرد (دانشگاه ایلام)

وزن ۶۸-:
مقام اول:  هادی تیران ولی‌پور (دانشگاه خوارزمی تهران)
مقام دوم:  امیرحسین ساداتی (دانشگاه فنی و حرفه‌ای مازندران)
مقام سوم مشترک:  حماد همتی (دانشگاه غیرانتفاعی بم) و معین هاشمی (دانشگاه اصفهان)

وزن ۸۰-:
مقام اول: مجتبی روحی (دانشگاه شهیدبهشتی تهران)
مقام دوم:  ابوالفضل تمجیدی (دانشگاه زنجان)
مقام سوم مشترک:  امیررضا طاووسی( دانشگاه رازی کرمانشاه) و امیررضا نوری (غیرانتفاعی نبی اکرم (ص) تبریز)

وزن ۸۷+:
مقام اول:  سعید فتحی (دانشگاه شهرکرد)
مقام دوم:  آرمان مهدوی راد (دانشگاه مازندران)
مقام سوم مشترک:  ابوالفضل طالبی (دانشگاه زنجان) و رضا تنهایی (دانشگاه تهران)
در پایان روز دوم دانشگاه بهشتی با یک طلا و دو نقره و کسب 25 امتیاز در رده اول قرار داشته و تیم های فنی حرفه ای مازندران و خوارزمی در رده های دوم و سوم قرار دارند.
دانشگاه های اصفهان، شیراز، شهرکرد و فردوسی مشهد هم در رده های چهارم تا هفتم مسابقات قرار گرفته‌اند.