بسکتبال/ اسرافیلی: ما را دستکم نگیرید/ دست و بالم بسته بود اما بردیم

سر مربی تیم دانشگاه تبریز: اگر خوب و با تمرکز بازی کنیم، حریف سرسختی برای همه تیم‌ها می‌شویم.
علی اسرافیلی در گفت و گو با واحد خبر کمیته رسانه المپیاد پانزدهم، گفت: اگر استرس نداشته و تمرکز کنیم، حریف سرسختی برای تیم‌ها خواهیم بود.
وی، درباره بازی تیم بسکتبال دانشگاه تبریز مقابل فردوسی مشهد اظهار کرد: شرایط بازی سخت شد به‌ویژه زمانی که دو بازیکن ما مصدوم شدند و پنج خطا هم داشتیم و در کل دست و بال ما بسته بود، اما توانستیم مدیریت کنیم.

وی ادامه داد: نتایج هر دو تیم نزدیک به هم بود ولی کوارتر چهارم، در ثانیه‌های آخر اگر گل می‌زدیم می توانستیم بازی را تمام کنیم اما ثانیه‌های آخر، اشتباهات فردی بسیاری پیش آمد که این اشتباهات طبیعی است چرا که بازیکنان استرس دارند و در وقت اضافه تایم اول نیز بد شروع کردیم اما وقت اضافه دوم خوب عمل کردیم.
اسرافیلی یادآور شد: بازی بعدی مان با تیم دانشگاه تهران است که بازیکنان خوب و باتجربه‌ای هم دارند اما تیم ما هم، دست و پا بسته نیست؛ اگر استرس نداشته و خوب تمرکز کنیم، حریف سرسختی برای کلیه‌‌ی تیم‌ها می‌شویم.