فوتسال/سپهر حسینی: بچه‌ها تیم رفسنجان مرام و معرفت گذاشتند

بازیکن تیم فوتسال ولیعصر رفسنجان که نتوانست به نیمه نهایی رقابت‌ها برسد، گفت: با هر سختی و کم و کاستی که به خصوص از طرف دانشگاه داشتیم اما بچه‌ها مرام و معرفت گذاشتند و تا به اینجا آمدند.
به گزارش واحد خبر کمیته رسانه المپیاد پانزدهم، سپهر حسینی پس از برد تیم خود مقابل ارومیه در دیدار رده بندی، افزود: خیلی تمرین کرده و زحمت کشیده بودیم اما این بازی فوتسال است و یک روز همه چیز بر وفق مراد و یک روز هم اتفاقی پیش می‌آید که نمی‌شود.
وی افزود: ما کاری را شروع کردیم و بچه‌ها انگیزه زیادی دارند. هر کدام از تیم‌هایی که برای دیدار رده بندی رسیده‌اند، تیم‌های قدرتمندی بوده و هر یک بر حسب اتفاق از رقابت‌ها حذف شده‌اند و حقشان بود جزو چهار تیم باشند.
وی در خصوص انتخابی تیم ملی دانشجویان کشور نیز گفت: تمام تلاشمان را می‌کنیم و اگر جزو تیم ملی دانشجویی باشیم که خوشحال می‌شویم اما اگر نباشیم هم بازم تلاشمان را ادامه می‌دهیم. خدا بزرگ است و هر چیزی که به ما می‌دهد نعمت و هر چیزی که نمی‌دهد حکمت است.