فوتسال/علوی: پرچم تیم ما بالاست/ با جام به تهران برمی گردیم

بازیکن تیم دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران گفت: تلاش می کنیم که قهرمان فوتسال شویم و پرچم تیم ما بالاست.
به گزارش واحد خبر کمیته رسانه المپیاد پانزدهم، سید امیررضا علوی در خصوص عملکرد تیم دانشگاه شهید رجایی تهران در بازی با تیم دانشگاه اصفهان اظهار کرد: در بازی امروز تمام تلاش خود را کردیم  تا به برتری دست یابیم و تیم اصفهان هم خوب بازی کرد و تا لحظه‌ی آخر جنگید.

وی ادامه داد: تمام تلاش خود را می‌کنیم تا قهرمان شویم و گلر ما هم عالی بازی کرد و‌ گل آخر به موقع و عالی بود و جان تازه‌ای با آن
گل گرفتیم.
وی افزود: ما برای قهرمانی به تبریز آمده‌ایم و با قهرمانی هم بر می گردیم و پرچم تیم ما بالا است.
علوی خاطرنشان کرد: البته تیم دانشگاه افسری امام حسن مجتبی (ع) نیز تیم خوبی است و تعدادی از دوستان ما هم در این تیم هستند و آنها نیز پتانسیل قهرمانی را دارند.
وی در پایان در رابطه با داوری‌ها تاکید کرد: داور مسابقات از داوران بین‌المللی بود و اعتراض جایی ندارد.