فوتسال/مسن‌ترین بازیکن المپیاد: قول قهرمانی نمی‌دهیم

بازیکن تیم دانشگاه افسری امام حسن مجتبی (ع) و مسن‌ترین بازیکن المپیاد گفت: قول قهرمانی نمی‌دهیم.
به گزارش واحد خبر کمیته رسانه المپیاد پانزدهم، اسماعیل احدزاده در خصوص بازی تیم دانشگاه افسری امام حسن مجتبی (ع) اظهار کرد: مسابقات با کیفیت خوبی برگزار می‌شود و دانشگاه اهواز هم فوق‌العاده بود و تیم منسجم و خوبی داشت.
وی ادامه داد: تیم ما هم تدارک خوبی دیده بود و تا اینجای بازی هم زحمت کشید البته تمامی تیم‌ها زحمت کشیدند و شایسته‌ی فینال بودند اما ما هم تلاش کردیم تا به فینال برسیم.
وی افزود: در رقابت‌های منطقه یک نیز با شهید رجایی بازی کرده بودیم و در فینال، نتیجه‌ی برابری داشتیم اما به دلیل تجربه بیشتر آنها، شهید رجایی اول و ما دوم شدیم.
احدزاده خاطرنشان کرد: تمام تلاش خود را برای کسب قهرمانی می‌کنیم اما تیم شهید رجایی تهران هم مربیان خوبی دارد..
 وی اضافه کرد: احتمالا باتجربه‌ترین و مسن‌ترین بازیکن المپیاد هستم که ۴۶ سال دارم و دانشجوی ارشد رشته‌ی تربیت بدنی از دانشگاه پلیس هستم.
وی یادآور شد: قول قهرمانی نمی‌دهیم چراکه دانشگاه شهید رجایی تهران، تیمی شایسته است اما تمام تلاش خود را می‌کنیم؛ میزبانی دانشگاه تبریز هم عالی بود و یکی از بهترین میزبانی‌ها را تجربه کردیم.