بسکتبال/پسران: بازی نمی کنیم/ دختران: بازی می‌کنیم

برخلاف المپیاد دختران، در بخش پسران تیم‌ها برای کسب مقام هفتمی بسکتبال به میدان نرفتند.
به گزارش واحد خبر کمیته رسانه المپیاد پانزدهم، رقابت تیم‌های هرمزگان و فردوسی مشهد به دلیل عدم حضور دو تیم برگزار نشد.
در آخرین روز مسابقات بسکتبال پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر کشور در تبریز، امروز چهارشنبه طبق برنامه، قرار بود ساعت ۹:۰۰ صبح تیم‌ های هرمزگان و فردوسی  برای تعیین مقام هفتمی در سالن شهدا دانشگاه تبریز به مصاف هم بروند، اما هیچ کدام از دو تیم در سالن برگزاری مسابقات( سالن شهدا) حضور نیافتند و این بازی برگزار نشد.
این در حالی ست که تیم های بسکتبال دختران زند شیراز و رازی کرمانشاه در هفته گذشته برای تعیین جایگاه هفتمی، یکی از مهیج ترین بازی های بسکتبال المپیاد دانشجویی تبریز را به نمایش گذاشتند و حتی این رقابت برای آنها آنچنان مهم و جدی بود که تیم شیرازی ۲۰ امتیاز از حریف اش عقب بود اما با تلاش جانانه خود نه فقط ۲۰ امتیاز عقب مانده را جبران کرد بلکه توانست حریف را شکست بدهد.

( ۱ )