والیبال/ نجفی: توپ در مقابل چشمانم بود اما داور خط نگهدار ندید

سرمربی تیم دانشگاه تبریز گفت: داور خط نگهدار توپ حساسی را ندید در حالیکه توپ درست در مقابل چشمان من بود.

به گزارش واحد خبر کمیته رسانه المپیاد پانزدهم، رحیم نجفی بعد از باخت مقابل تیم تهران در دیدار رده بندی و از دست دادن مدال برنز، در این خصوص اظهار کرد: بازیکنان ما تصور می‌کردند به راحتی به بازی نهایی صعود خواهند کرد و بعد از شکست با اختلاف نزدیک در بازی نیمه نهایی، از لحاظ روحی ناامید شده بودند و ما نیز بیشتر بر روی مسائل روحی و روانی بازیکنان تمرکز کرده بودیم.

وی افزود: تیم تهران به راحتی در بازی نیمه نهایی شکست خورد و خودشان نیز باور کرده بودند که شانسی برای صعود به بازی فینال ندارند ولی بازیکنان ما اصلا باور نمی‌کردند که فینال را از دست داده‌اند اما به هرحال شانس با ما یار نبود و به‌خاطر اشتباهات فردی بازیکنان، تیم حریف جلو افتاد و نتیجه‌ی بازی تغییر کرد.

سرمربی تیم دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: ما انتظار داشتیم با بالا رفتن سطح کیفی بازی‌ها، داوران سطح بالایی برای قضاوت انتخاب شوند و با وجود اینکه معمولا به داوری‌ها اعتراض نمی‌کنیم، اما توپ درست در مقابل چشمان من بود که متاسفانه داور خط نگهدار نگاه نکرد و تنها حدس زد و چه بسا اگر آن توپ و امتیاز در اختیار ما قرار می‌گرفت، سرنوشت بازی عوض می‌شد؛ اما دیگر کاری است که شده و این بازی برای ما کسب تجربه بود.

نجفی در خاتمه متذکر شد: مسئولیت شکست با کادر فنی است و ما از عملکرد بازیکنان خود راضی هستیم؛ بازیکنان ما شایستگی حضور در بازی فینال را داشتند چرا که در دور گروهی موفق به شکست تیم غیرانتفاعی زند شیراز شده بودند که این تیم اکنون یک پای فینال است.