فوتسال/جنجالی‌ترین دربی دانشجویان/منظم‌ها قهرمان شدند

تیم فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه افسری امام حسن مجتبی (ع) کاپ قهرمانی این دوره از المپیاد را از آن خود کردند.
به گزارش واحد خبر کمیته المپیاد پانزدهم، در آخرین رقابت‌ فوتسال پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر کشور که در سالن علوم پزشکی تبریز برگزار شد، تیم‌های دانشگاه افسری امام حسن مجتبی(ع) و تربیت دبیر شهید رجایی تهران به مصاف هم رفتند.
در این رقابت‌ها تیم دانشگاه افسری امام حسن مجتبی(ع) با نتیجه ۲ بر ۱ تیم دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران را شکست داد.
گفتنی است؛ تیم دانشگاه افسری امام حسن مجتبی(ع) با این پیروزی خود در سکوی اول این دوره بازی‌های فوتسال پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان قرار می‌گیرد.
تیم های تربیت دبیر شهید رجایی تهران، دانشگاه اصفهان و شهید چمران اهواز در رده های دوم تا چهارم قرار گرفتند.

( ۳ )