رئیس دانشگاه تبریزدر آیین اختتامیه المپیاد دانشجویان:

صحنه‌های زیبایی از گذشت، اخلاص و وحدت در المپیاد رقم خورد

رئیس دانشگاه تبریز گفت: شاهد رقم خوردن  صحنه‌های زیبایی از گذشت، اخلاص و وحدت در المپیاد بودیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر صفر نصراله زاده در آئین اختتامیه‌ی پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در دانشگاه تبریز، اظهار کرد: خدا را شاکر هستیم که این فرصت و توفیق را به ما داد که در آذربایجان شرقی و مشهدالشهدای دانشگاه‌های کشور میزبان فرزندان ورزشکار کشور باشیم و خدمت همه‌ی ورزشکاران که همگی قهرمان هستند، خسته نباشید می‌گوییم.
وی ادامه داد: آنچه که اهمیت دارد، روحیه‌ی مبارزه‌گری، جوانمردی و اخلاق ورزشی است که جوانان ما در این المپیاد به نیکی به نمایش گذاشتند و نمایش زیبایی از گذشت، اخلاص، وحدت و رفتارهای شایسته دیگر رقم زده شد.
رئیس دانشگاه تبریز در ادامه خاطرنشان کرد: صحنه‌های بسیار زیبایی را در طول المپیاد مشاهده کردیم و حضور ورزشکاران از سراسر کشور در تبریز، افتخار بزرگی برای ما بود.
دکتر نصراله‌زاده در خاتمه اضافه کرد: امیدواریم اقداماتی که از بابت وظیفه انجام شد، مورد توجه شما باشد و میزبانی خوبی داشته باشیم و به همه‌ی ورزشکاران و دانشجویان حاضر در این المپیاد در تبریز خوش گذشته باشد.