برومند: مسابقات بسکتبال مطلوب برگزار شد

محمدرضا برومند رئیس انجمن بسکتبال المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشجویان، برگزاری مسابقات را فوق العاده توصیف کرد.

به گزارش واحد خبر کمیته رسانه المپیاد پانزدهم، برومند پس از پایان رقابت های بسکتبال پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر، اظهار کرد: از همه بازیکنان، مربیان، سرپرستان و مدیران تربیت بدنی دانشگاه ها به جهت این که تیم ها را با این آمادگی راهی مسابقات کرده اند تا شاهد چنین رقابت هایی با سطح فنی بالا باشیم تشکر می‌کنم. همچنین از میزبان که باعث شد این مسابقات به شکلی مطلب برگزار شود نهایت سپاس گذاری را دارم.

رئیس انجمن مسابقات بسکتبال ادامه داد: در برگزاری این گونه مسابقات عوامل متعددی دخیل هستند و تاثیر به سزایی در روند برگزاری دارد و بدین وسیله از تمام داوران، تماشاگران، پیشکسوتان، مدیران، عوامل اجرایی، گزارشگران، خبرنگاران، آمار گران، عکاسان و تمامی دوستانی که در بخش پشتیبانی در برگزاری این مسابقات نقش موثری داشتند تشکر می‌کنم.